Sfaturi si noutati
Cautare Meseriasi
Disponibil(a) pentru urgente
Transport propriu
Nefumator
Detalii Meserias
Cu poza
Cu referinte
Autorizat
Nume Meserias
Sterge Filtre
In stil modern sau vintage, mai micute sau mai mari, in culori neutre sau aprinse, rafturile completeaza designul oricarei casei, avand atat un rol utilitar, cat decorativ. Dar dintre toate modelele, la mare cautare sunt acum rafturile plutitoare, care confera o nota de originalitate in orice locuinta. (...)
Iti doresti un ambient tineresc, proaspat si indraznet pentru caminul tau? Usor de adaptat la o varietate de stiluri, nemaipomenita pentru locuintele tineresti, dar si pentru cele cu design romanatic si feminine, fucsia este una dintre cele mai versatile culori cu care iti poti insufleti casa. (...)
Fie ca iti plac dcoratiunile simple si clasice ori cele mai atipice, zugravelile cu dungi sunt foarte usor de adaptat si interpretat, in functie de stilul fiecarei persoane. In plus, iti aduc o multime de optiuni in ceea ce priveste culorile, umbrele, forma dungilor sau grosimea. In continuare, v-am pregatit cateva recomandari si idei usor de pus in practica de catre orice profesionist in zugravit. (...)
1 2 3 4 >  Last ›
Parteneri