Zugraveli in dungi
Cautare Meseriasi
Disponibil(a) pentru urgente
Transport propriu
Nefumator
Detalii Meserias
Cu poza
Cu referinte
Autorizat
Nume Meserias
Sterge Filtre

Zugraveli in dungi

Fie ca iti plac dcoratiunile simple si clasice ori cele mai atipice, zugravelile cu dungi sunt foarte usor de adaptat si interpretat, in functie de stilul fiecarei persoane. In plus, iti aduc o multime de optiuni in ceea ce priveste culorile, umbrele, forma dungilor sau grosimea.
In continuare, v-am pregatit cateva recomandari si idei usor de pus in practica de catre orice profesionist in zugravit.

Dungile verticale

De departe una dintre cele mai folosite optiuni in decorarea locuintei, dungile verticale au avantajul de a conferi o noua dimensiune oricarei incaperi. Daca ai un dormitor micut si un tavan nu prea inalt, alege cu incredere dungile vertical pe pereti. Vor face camera sa para mult mai spatioasa, cu atat mai mult daca vei alege combinatii precum negru si alb, tinand cont insa, ca dungile negre sa nu fie prea late.

Poti incerca sa vopsesti astfel peretele pe care se afla capatul patului, lasand tavanul si restul peretilor in culori deschise, precum alb sau crem. Acrest lucru iti permite si combinarea designului cu elemente mai mici, precum perne sau tapiteria unui scaun. Dungile nu trebuie sa fie chiar de aceeasi dimensiune, poti jongla cu grosimi diferite, incorporand dungi subtiri de  culoare neutra, precum albul. In ceea ce priveste piesele de moblier ori textilele, acestea trebuie sa fie cat mai simple, fara alte printuri care sa diminueze impactul dungilor.

Daca iti plac culorile aprinse, poti folosi dungile doar pe o treime din inaltimea peretului, in partea de jos, lasand restul spatiului intr-o nuanta pastel. De exemplu, dungi in doua tonuri de verde si maroniu in partea inferioara, iar restul intr-un verde foarte deschis.

                                            
                                                 Nume

Dungile orizoantale
Pentru dormitoare luminoase, in culori deschise sau pastel, sparge monotonia folosind dungi orizontale. O modalitate interesanta si usoara ar fi sa combini dungi roz pastel si albe, de aceleasi dimensiuni, de 10 sau 20 centimetri. Alte culori pe care le mai poti folosi sunt bleu, bej sau gri. Combinatiile care includ elemente precum negrul, griul si rosul, sunt si ele foarte elegante, dar recomandate mai mult pentru livinguri sau birouri, pe cand cele cu auriu si alb sunt mai potrivite pentru bai sau zone intermediare.

De asemenea, poti imbina culori contrastante, precum maron inchis, fucsia si dungi subtiri albe. Devenind punctul central, de interes intr-o incapere, un astfel de design este recomandat sa fie folosit doar pe cel mai important dintre pereti. Dungile au avantajul de a stiliza o incapere, dar folosite in exces, ele pot capata si un efect contrar, de micsorare a spatiului.

                                              Nume

Dungile oblice
Pentru mai multa creativitate, poti lua in calcul si decoratiunile in forma de romburi, ce incorporeaza dungi oblice. Spre exemplu, o pictura care combina romburi gri cu dungi albe subtiri poate crea impresia unui design inovator, dar si clsic, in acelasi timp.
 
Dungile in zig zag
Desi poate parea mult prea indraznet, un design cu dungi in zig zag poate transmite mult dinamism si energie, atat timp cat nu vei abuza de folosirea lor. In caz contrar, rezultatul poate fi incarcat si obositor pentru privire.

                                                  Nume

 

Nu exista comentarii...

Lasa un comentariu!
Parteneri