Sfaturi si noutati
Cautare Meseriasi
Disponibil(a) pentru urgente
Transport propriu
Nefumator
Detalii Meserias
Cu poza
Cu referinte
Autorizat
Nume Meserias
Sterge Filtre
Uneori este nevoie sa folosesti un uscator de rufe in interiorul casei, fie pentru ca vremea urata nu iti permite sa usuci hainele afara, fie pentru ca locuiesti la apartament. Indiferent de situatie, este recomandat sa ai un astfel de uscator la indemana pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, isi va gasi cu siguranta utilitatea. (...)
Parchetul este una dintre cele mai bune modalitati prin care poti obtine un ambient calduros si primitor in locuinta. In plus, parchetul a devenit din ce in ce mai utilizat in designul interior, avand in vedere ca este rezistent si ofera un aspect placut oricarei incaperi. (...)
Designul este o lume aparte si speciala, unde simtul estetic si bunul gust primeaza. Fara indoiala, pentru a decora o casa astfel incat sa fie primitoare si calduroasa, dincolo de combinarea elementelor cu stil, este nevoie de o sensibilitate aparte catre frumos si tot ceea ce te incojoara. Exista insa cateva aspecte pe care nu trebuie sa le pierzi din vedere ori de cate ori doresti sa renovezi interiorul casei tale, o incapere sau fie si numai un coltisor din locuinta. (...)
 < 1 2 34 5 6 7 >  Last ›
Parteneri