Rafturi plutitoare pentru casa ta
Cautare Meseriasi
Disponibil(a) pentru urgente
Transport propriu
Nefumator
Detalii Meserias
Cu poza
Cu referinte
Autorizat
Nume Meserias
Sterge Filtre

Rafturi plutitoare pentru casa ta

Nume


In stil modern sau vintage, mai micute sau mai mari, in culori neutre sau aprinse, rafturile completeaza designul oricarei casei, avand atat un rol utilitar, cat decorativ. Dar dintre toate modelele, la mare cautare sunt acum rafturile plutitoare, care confera o nota de originalitate in orice locuinta.

                                           Nume
                                                                                          
                                                                                               
Tipuri de rafturi plutitoare
 
Principala lor caracteristica este, dupa cum sugereaza si numele, aceea de plutire. De cele mai multe ori, sunt rafturi care se prind in mod independent pe perete, obtinand diferite decoratiuni.

Insa, exista si varianta rafturilor prinse cu un fir aproape invizibil de tavan, care creaza impresia ca rafturile intr-adevar plutesc. Acestea nu necesita o pozitionare langa perete, ci  pot fi amplasate si in mijlocul salonului, cu rolul de a separa bucataria de living, obtinand un stil unic si spectaculos.

                                          Nume
 
                                                                                       
Functionalitate si versatilitate

Rafturile plutitoare sunt foarte functionale, la fel ca oricare alte tipuri de rafturi.  Unul din marele lor avataje este libertatea de pozitionare, ceea ce iti permite sa te joci cu imaginatia si sa creezi pana si o biblioteca versatila si cu un spatiu generous de depozitare.

Asadar, in baie, in living, in bucatarie, in dormitor… rafturile plutitoare sunt piese de mobilier nemaipomenite care iti pot folosi pentru depozitare, decoratiuni si organizare. Poti miza oricand cu incredere pe astfel de piese de mobileir daca iti doresti un design neconventional si unic pentru locuinta ta.

                                          Nume
 

Nu exista comentarii...

Lasa un comentariu!
Parteneri